logo Ben Maasdam Voice Over BIOGRAFIE portret Ben Maasdam
foto: Govert de Roos 

microfoon

Inmiddels al zo'n 30 jaar is Ben Maasdam (1951, Rotterdam - maar dat hoor je niet....), als professionele spreker (sommigen zeggen 'A-stem') te beluisteren op radio, t.v., in de bioscoop, in de winkel, aan de telefoon, op scholen, in bedrijfskantines of directiekamers, in het vliegtuig, het reisbureau, de videotheek, de klussenmarkt of ............. ach, zonder te willen opscheppen, eigenlijk kun je niet om hem heen! Alleen; je merkt het vaak niet! Want hij heeft het vermogen, zonder 'grijs' of 'middle-of-the-road' te zijn, betrekkelijk onherkenbaar of te nadrukkelijk aanwezig te zijn (behalve wanneer u dat wilt natuurlijk!).

Alhoewel hij geen acteeropleiding heeft afgerond, bent u voor bijvoorbeeld een testimonial, een cartoon- of live-actionkarakter, een dialoog of een andere 'gespeelde' rol bij hem eveneens aan het juiste adres.
Door z'n beroepservaring als leraar, beleidsmedewerker, kroeguitbater, galeriehouder en nog zowat, heeft hij een brede algemene ontwikkeling en ruime interesse in vele en velerlei onderwerpen en kijkt hij nergens vreemd tegenaan (en mocht u behoefte hebben aan meedenken over de tekst: geen probleem!)

Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde inzet is hij 'droog', 'neutraal', 'informerend', 'hard-selling', 'over-the-top', of juist 'tongue-in-cheek', 'gedreven', of 'bescheiden', maar: altijd professioneel en meedenkend!

Misschien zijn de fragmenten bij 'Commercials', 'Commentaar' en 'Diversen' wel veelzeggender dan al die woorden!
(En staat daar de tone-of-voice die u zoekt net niet bij, dan is de kans uitermate groot, dat-ie die toch wel kan reproduceren!)

En om het verhaal compleet te maken: ook voor stemtraining, coaching en opleiding van stemmen kunt u terecht bij Ben Maasdam. In het verleden gaf hij, in groepsverband of individueel, diverse cursussen en workshops aan tientallen acteurs en actrices. Inmiddels hebben velen een vaste plaats verworven bij talloze opdrachtgevers.

Luistert u eens rustig de geluidsfragmenten door.
Waarschijnlijk zult ook u dan constateren:

'Ben Maasdam, die weet het mooi te vertellen!'

home biografie commercials commentaar trainingen contact
Delftweg 335 • 3046 NH • Rotterdam
telefoon: 010-471 5713 • Mobiel: 06- 5433 6483 • Fax: 010-471 4791